20 JUT 6 0 2 4 2

Datum plaatsing: 25-01-2014 10:47:00

Vrouwenvoetbal: ADO Den Haag wint uitduel tegen KAA Gent (0-4)

Vrijdagavond speelden de Haagse vrouwen in Belgie tegen KAA Gent.

ADO Den Haag kwam al in de 12e minuut op voorsprong: na een corner wist Tessa Oudejans in de rebound de bal achter de Belgische doelvrouw in te koppen.  Net voor de rust verdubbelde ADO Den Haag wederom vanuit een hoekschop de stand: Kitty Susan kopte de 0-2 binnen.

In de tweede helft maakte Michelle Vrieling na een voorzet van Lisanne Grimberg het derde doelpunt van de wedstrijd. Daarna was wederom een hoekschop aanleiding tot een doelpunt: Tessa Oudejans kopte uit een corner de eindstand van 0-4 binnen.

ADO nam door deze winst drie zeer welkome punten mee naar huis en staat nu op de vijfde plek  in de BeNe League!

Volgende week vrijdagavond speelt ADO Den Haag een thuiswedstrijd tegen Club Brugge in het eigen Kyocera Stadion.