20 JUT 5 0 2 3 2
haagsetopsport

Datum plaatsing: 11-08-2024 10:48:00

Video Nabeschouwing ADO Den Haag - VVV Venlo met Sylla en Kalezic

Sekou Sylla: "Was een prima wedstrijd tot aan de rode kaart" en Darije Kalezic: "Communicatie naar de supporters ging gewoon niet goed"

ADO Den Haag heeft aan het eerste competitieduel tegen VVV Venlo een punt overgehouden: 1-1. De thuisploeg kwam in het Bingoal stadion in de 38e minuut op voorsprong door een doelpunt van Daryl van Mieghem: 1-0. Tien minuten na rust kwam ADO Den Haag met tien man te staan na een rode kaart (tweemaal geel) voor Steven van der Sloot. De gasten kwamen via Konstantinos Doumtsios langszij: 1-1. De laatste twintig minuten van de wedstrijd vielen er geen doelpunten meer.

Na de wedstrijd sprak Rob Blankenstein van haagsetopsport.nl met hoofdtrainer Darije Kalezic en ADO Den Haag-speler Sekou Sylla.