20 JUT 6 0 2 4 2
rotterdamsdagblad.nl

Datum plaatsing: 23-09-1940 10:45:00

Om de zilverenbal : ADO-DFC (0-2)

Zondagmiddag om half vijf speelde haar laatste wedstrijd in de zilverenbal competitie. Tegenstander DFC bleek te sterk voor de Rood-groene hagenaars

D.F.C, forceerde direct een hoekschop, waaruit Koese met een kopbal doelman Koek passeerde (0-1). Tot aan de rust bleven  de partijen tegen elkaar opwegen, doch de verdedigingen bleven den aanvallers de baas. zoodat er geen doelpunten meer vielen.

In het eerste kwartier van de tweede helft werd er uitermate rustig gespeeld en in hoofdzaak speelde de strijd zich op het middenterrein af, Koese zorgde voor wat opleving, toen hij met een goed schot in den bovenhoek Koek verrast had
Met een voorsprong van 2-0 kon D.F.C, intusschen veilig den resteerenden tijd uitspelen.