20 JUT 5 0 2 3 2
haagsetopsport

Datum plaatsing: 18-08-2024 09:57:00

Nabeschouwing FC Dordrecht - ADO Den Haag met Schalk en Kalezic

Alex Schalk: "Je had eigenlijk al 2, 3-0 voor moeten staan" en Darije Kalezic vindt Juho Kilo een intelligente speler

Ook aan het tweede competitieduel in de Keuken Kampioen Divisie hield ADO Den Haag één punt over. Nadat het eerder vorige week tijdens de seizoenouverture gelijkspeelde in eigen huis tegen VVV Venlo, kwam het dit weekeinde een remise overeen op bezoek bij FC Dordrecht: 1-1.

ADO Den Haag stond bij rust wel met 0-1 voor dankzij een doelpunt van Daryl van Mieghem. Maar Lorenzo Codutti zette de thuisploeg ruim twintig minuten voor tijd weer naast de ploeg van hoofdtrainer Darije Kalezic: 1-1.

Na de wedstrijd tegen FC Dordrecht sprak Rob Blankenstein van haagsetopsport.nl met Alex Schalk en Darije Kalezic.