19 CAM 6 1 1 4 4
20 JUT 6 0 2 4 2

Datum plaatsing: 25-02-2008 21:45:00

ADO DH-dames verliezen inhaalwedstrijd

In Utrecht is maandagavond de Eredivisiewedstrijd FC Utrecht - ADO Den Haag gespeeld. Na een 2-0 voorsprong bij rust won FC Utrecht uiteindelijk met 4-0. De doelpunten voor rust waren van Lisanne Vermeulen en Shirley Smith en na rust van Gilanne Louwaars en Manon van den Boogaard.
De opkomst was groot: maar liefst 1200 toeschouwers steunen in een goede sfeer de eigen ploeg. Door de winst heeft FC Utrecht de 2e plaats op de ranglijst overgenomen van Willem II op slechts 1 punt achterstand van AZ. Donderdag a.s. is de volgende speelronde.

Scoreverloop FC Utrecht - ADO Den Haag:

24e m. 1-0 Lisanne Vermeulen op een voorzet van Manon van den Boogaard
38e m. 2-0 Shirley Smith op een pass van Manon van den Boogaard
58e m. 3-0 Gilanne Louwaars uit een strafschop, toegekend na een overtreding binnen de 16 op Lisanne Vermeulen.
63e m. 4-0 Manon van den Boogaard ineens in de kruising uit een vrije trap.
Bijz. een doelpunt met het hoofd van Roos Kwakkenbos werd in de eerste helft afgekeurd.