Datum plaatsing: 20-02-2007 19:10:00

ADO wint, Knopper opnieuw geblesseerd?

ADO wint oefenpot van Poolse Eerste Klasser

Door: Martijn Mooiweer

ADO Den Haag heeft vanmiddag voor 411 toeschouwers in het Zuiderpark een oefenwedstrijd met 1-0 gewonnen van Miedz Legnica. Het enige doelpunt van het duel kwam op naam van Elia en werd gemaakt in de 50e minuut. Trainer Lex Schoenmaker gebruikte het vriendschappelijke potje om een aantal van blessures herstelde spelers aan het werk te zien. Zo maakten Loumpoutis, Knopper, Verhoek en Martha hun rentree.

Voor Knopper liep zijn terugkeer uit op een sof. Na een botsing met Vreven in de 14e minuut kreeg hij opnieuw last van zijn enkel. Gevreesd wordt voor een hernieuwde langdurige absentie. De Spaanse doelman Sergio Sanchéz maakte zijn debuut voor de degradatiekandidaat uit de Eredivisie. De sluitpost maakte de negentig minuten vol.

Opvallend was verder dat Schoenmaker Rijaard speeltijd gunde. De back speelde voor het laatst een duel in de voorbereiding op het seizoen en was tot dusver overbodig. Ook Rankovic deed ritme op. Hij zit komend weekeind zijn laatste duel van vijf wedstrijden schorsing uit.